Rólunk | Támogatás / Letöltés | Bejelentkezés

EDL HUNGARY_BIZTONSÁGTECHNIKA

Használja ki ingyenes felmérési lehetőségünket.
Ne várja meg a betörőket.

    A videó megfigyelő rendszerek a napjainkban már megfizethető árkategóriába kerültek, így elmondható, hogy a cégek mellett, már lakossági személyek, társasházak is igénylik a kamerarendszerek kiépítését ingatlanuk védelmének erősítése érdekében.

Videós rendszerek - Kamerák

    a biztonsági kamerák biztosítják egy videó megfigyelő rendszer által szolgáltatott képet. A biztonsági kamerák lehetnek kültéri, illetve beltéri megfigyelésre hasznosítva. Választáskor érdemes szakember segítségét kérni, ugyanis a piacon rengeteg a rossz minőségű termék, könnyen csalódás érheti a megrendelőt, ha nem egyeztet előtte egy biztonság technikussal a megvásárolni kívánt kamerarendszerről.

Videós rendszerek -Fix optika

    nem állítható a biztonsági kamera látószöge.

Videós rendszerek - Rögzítő

    a képrögzítő eszközök a kamerarendszerek központi egységei. Az önálló asztali (dvd-hez hasonlító), az USB rögzítő, vagy a személyi számítógépbe szerelhető rögzítő kártyáig sok alternatíva áll a Megrendelők számára a biztonsági kamerák piacán. A rögzítő egységeknél fontos szempontok, hogy milyen formátumban tömöríti az adatokat, mekkora mennyiségű felvételt tud tárolni és ezeket milyen módon lehet lementeni a biztonsági kameráról. A rögzítőknél feltűntetett csatorna szám a ráköthető biztonsági kamerák számát jelöli. A problémamentes felhasználás érdekében, a rögzítő egység kiválasztásához is érdemes egy riasztórendszer-szakember segítségét igénybe venni.

Videós rendszerek - Web-en keresztüli, távoli elérés

    már nem nevezhető egyedi igénynek, hogy a kamerarendszer által szolgáltatott képet ne csak a helyszínen, hanem az internet segítségével bárhonnan meg lehessen tekinteni. Az eléréshez több féle biztonsági szint konstruálható, így akár bizonyos biztonsági kamerák képeit, csak az arra illetékes személy láthatja. Az interneten keresztüli megfigyelési igény esetén, elhanyagolhatatlan a megfelelő internet sebesség a kamera rendszer mellé.

Közvetlen kapcsolat

TEL.:
06-20-395-4964
06-20-449-9738

E-MAIL kapcsolat