Rólunk | Támogatás / Letöltés | Bejelentkezés

EDL HUNGARY_Network services

Cégünk nagy bonyolultságú és nagy kiterjedésű hálózatok tervezésére, telepítésére és karbantartására rendezkedett be, de természetesen 5-10 eszközt tartalmazó hálózatok kiépítésében is segítjük Önt.
Cégünk szakemberei már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek IT infrastruktúrák, vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs rendszerek területén.

HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK - Hálózatok tervezése, optimalizálása

    Az EDL Hungary Kft. szakemberei a következő lépések megtételével tervezik meg, vagy tervezik újjá az ügyfelek hálózatát:

  • Felhasználói igények összegyűjtése (üzleti, technikai és gazdasági elvárások)
  • Meglévő hálózati topológia és alkalmazások feltérképezése (alkalmazások, protokollok, topológia, rendelkezésre állás, kihasználtság, menedzselhetőség és biztonsági beállítások feltérképezése)
  • Hálózati architektúra tervezése. A tervezés során meghatározzuk a kívánt hálózati szolgáltatásokat, ezt követi a topológiának, a fizikai kapcsolatoknak, az aktív eszközök típusának, a VLAN architektúrának a megtervezése; a routing és egyéb protokollok meghatározása, a biztonsági és menedzsment beállítások típusa és a magas rendelkezésre álláshoz szükséges kiegészítések
  • Tervdokumentációk elkészítése és átadása (design, implementációs, migrációs és tesztelési dokumentáció)

Az EDL Hungary Kft. hálózat-auditálási módszerei

  • Hálózati audit rendszer: az EDL Hungary Kft. saját fejlesztésű alkalmazásával pár nap alatt teljes képet nyer az ügyfelek hálózatáról. A felmérés tartalmazza a teljes topológiát, valamennyi hálózati eszköz típusát, szoftver verzióját, konfigurációját, illetve biztonsági és menedzselési beállításait.
  • A hálózat sérülékenységi vizsgálat segítségével meghatározhatók azok a konfigurációs beállítások, amelyek miatt a hálózaton folyó adatkommunikációs kapcsolatok támadhatóvá, lehallgathatóvá válnak.

Közvetlen kapcsolat

TEL.:
06-20-395-4964
06-20-449-9738

E-MAIL kapcsolat