Rólunk | Támogatás / Letöltés | Bejelentkezés

EDL HUNGARY_Professional services

Segítünk Önnek IT stratégiájának kidolgozásában, oktatásokat szervezünk munkatársainak, segítjük cégét IBIR (ISO 27001) felkészüléseken.
Cégünk szakemberei már több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek IT infrastruktúrák, vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs rendszerek területén.

IT-erőforrás kihelyezése -Informatikai rendszer üzemeltetése

  Az IT-outsourcing során a megrendelő olyan szolgáltató cégnek adja át IT-feladatainak megoldását, amelynek az a fő profilja, tehát jobban ért hozzá, mint a saját, szűkebb körű IT-szakember állománya.
  Egy jó IT-outsourcing szolgáltatást nyújtó cég jelentős hozzáadott értéket tud kínálni az ügyfeleinek.

  Kis- és közepes vállalatoknál gyakran jelentkező probléma a cég informatikai rendszerének karbantartása, fejlesztése, valamint a felhasználóknál jelentkező informatikai jellegű problémák megoldása.


  Az 1-2 rendszergazdából álló helyi alkalmazottak több problémát és kockázatot is felvetnek: • a rendszer üzemelésének holtidejében nem végeznek hasznos munkát,
 • tudásuk és tapasztalatuk nem közelítik meg egy profi, több cégnél is üzemeltetést végző csapat körében felhalmozott tudásbázist és tapasztalatot,
 • szabadság, betegség, felmondás esetén nincs, aki elvégezné az informatikai rendszer üzemeltetésével kapcsolatos teendőket és kezelné a felhasználók problémáit.
 • Külső informatikai szolgáltató alkalmazásának köszönhetően lekerül a teher a cég vezetőinek válláról, nem kell több időt rászánni az informatikával kapcsolatos problémák megoldására, így a döntéshozók a vállalat fő tevékenységére tudnak koncentrálni. Ráadásul az informatikai erőforrások optimális kihasználásával és az informatikai rendszer folyamatos rendelkezésre állásának biztosításával a vállalat alkalmazottainak munkavégzése is hatékonyabbá válik.

Közvetlen kapcsolat

TEL.:
06-20-395-4964
06-20-449-9738

E-MAIL kapcsolat